Jimmy Green is opzoek naar keukenmedewerkers en bezorgers

Wil jij werken in een hippe, zaak met een mega innovatief foodconcept? Dan hebben wij een toffe vacature: Voor de nieuwe vestiging in Eindhoven zoekt Jimmy Green een werkpaard, grappenbaas en sprintkanon. (vanaf 15 jaar)

Ben jij die energieke persoon die heel graag wil leren, lekker wil verdienen, gestructureerd, gedisciplineerd en service gericht is, graag in een jong teamverband wil werken én lekker eten wil maken, dan zoeken wij jou! En wij is Jimmy Green in dit geval. Jimmy heeft voor iedereen een toffe vacature.

Jimmy Green: een bedrijf met een missie 

In onze stoere restaurants en met onze snelle bezorgservice voorzien wij onze gasten van f*©¥‼#g lekker eten, met veel natuurlijke ingrediënten, zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen, helemaal afgestemd op ieders dagelijkse behoeften. Dagelijks helpen wij onze gasten aan een heerlijk geluksmoment met de snelheid van een fastfood restaurant.

Wij maken:

  • Salades
  • Bowls
  • Burrito’s
  • Toasts 
  • Soepen 
  • Juices 

Allemaal volgens ons eigen DNA! Wij zijn geopend tijdens de lunch en avondeten en hebben daarom voor horecabegrippen ‘softe’ werktijden. 

vacature

Vacature medewerker Keuken (vanaf 15 jaar)

– Parttime + Fulltime
– Lekker verdienen
– Aanpakker en enorme teamplayer
– Nog meer money: meer taken = meer salaris
– Flexibele tijden
– Minimaal 2x per week werken (doordeweeks en weekend)
– Korting op bestellingen van Jimmy Green voor jou en je gezin

Vacature bezorger (vanaf 18 jaar)

– Lekker verdienen
– In bezit van een rijbewijs
– Aanpakker en enorme teamplayer
– Snel voor de klant maar dame/heer in het verkeer
– Flexibele tijden
– Minimaal 2x per week werken
– Korting op bestellingen van Jimmy Green voor jou en je gezin

Ben jij geïnteresseerd in deze fantastische, uitdagende functie? Laat dan snel iets van je horen en solliciteer direct! App of bel met Bas van Jimmy Green 06-43056433

Liever een andere (bij) baan in de horeca? Check dan deze lijst met toffe vacatures. En die bijbaan neem je niet alleen voor jezelf, je helpt er de horeca echt enorm mee. Er is een enorme schaarste en om de deuren te kunnen openen zijn er natuurlijk wel handjes nodig.

You May Also Like