Eindhovenaren kunnen zich van nature prima entertainen, we zijn altijd up & running, creatief genoeg, designen, sporten en eten er op los! Maar ook wij houden wel eens van verrassingen op zijn tijd.

Welke vriend of vriendin zit al eeuwen te wachten op die lang gekoesterde verrassing van jou?

Je hebt vast wel een vriend of vriendin die eigenlijk al jaren aan een stuk een dikke vette surprise avond zou moeten krijgen. Zo een die altijd alles voor andere roggelt, fixt en mixt. Zo’n vriend of vriendin die alle babyshowers, kraamborrels, huwelijken, verjaardagen, jubilea en janksessies afstruint, maar zelf eigenlijk nooit die ‘stiekem toch wel leuke’ verrassing zal ervaren.

Wist je dat het hosten van een suprise-party helemaal niet moeilijk hoeft te zijn?

  • Je maakt een gastenlijst en prikt via datumprikker.nl een datum…
  • Je maakt een chats-app groep aan…
    (Natuurlijk zonder de lucky luc of lucy waarvoor de suprise party is)
  • Je boekt bij Mooieboules.nl ludieke activiteiten…
  • Je schuift daarna ergens aan een tafel en borrelt en bite erop los…
  • Jullie nemen een balon en belachelijke hoed mee…
  • Jullie maken er een fantastische en hilarische avond van…
  • En stuurt de dag erna gewoon een tikkie rond…

Vrijgezellendag, skeel eraf, afscheid, verjaardag of gewoon het leven vieren?

Maak het jezelf niet te moeilijk een ticket to Vegas klinkt leuk, maar is prijzig en echt een hele hoop gedoe. Bij ons in Eindhoven zit MooieBoules en daar vermaken jullie je minstens zo goed als waar dan ook op de wereld.
Van eten, meten, smijten, bijten tot tranen over je wangen of battles tussen de ziekelijk fanatiekelingen. Balletje gooien, jenga butsen en daarna lekker genieten van een natje en droogje, of van Ron Blaauw’s food! Want YUP! dat kan bij MooieBoules Te gek toch?!

Gen-eat ervan he!

Dat is namelijk helemaal niet moeilijk! Gen-eat met vrienden, met je broer, zus, nicht, collega, businessbuddy, fashionista-friend, je baas, je vader of moeder, je ziekelijk fanatieke klojo-friend, schorre paula of sjef menu. Maar geniet samen! Het leven is te leuk om thuis te gaan zitten mokken. Ga elkaar entertainen! Gewoon bij Mooieboules, echt kei gezellig.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.