Dutch Homemade macarons: made met passie om mee naar home te nemen… als ze dat halen, tenminste!

Voor wie 50 Tinten Grijs al redelijk opwindend vindt, heeft zich duidelijk nog nooit laten verleiden door de 24 kleurige tinten macarons die bij Dutch Homemade in de vitrine liggen.

Guilty as a malle moet ik bekennen dat ik nooit echt heb begrepen waarom iedereen zo door het dak gaat van die kleine ronde koekjes die aan elkaar geplakt zijn door een natte vulling. Maar toen was er Vera… een kei gezellige dame die al vijf jaar de klanten van Dutch Homemade op de Kleine Berg een warm welkom geeft bij binnenkomst. Ze bood me de Red Velvet variant aan. Verkocht! In alle eerlijkheid zijn ze niet te vergelijken met de macarons die in de supermarkt schappen liggen. De smaak is intenser, de textuur beter. Meer chewy, een beetje als un petit-four, niet brossig… simpel zat: een hemelse beleving!

Ijs, ijs, baby!

Zo, de macarons zijn geprezen, je bent getriggerd én overtuigd een bezoekje aan de shop te brengen. Eenmaal bij binnenkomst loopt het water meteen uit je bakkes bij het zien van al die bakken Italiaans ijs. Je leest het goed, óók in de winter kun je je wafelhoorntje of bakje eindeloos vullen met 12 verschillende smaken. Sterker nog; sinds kort kun je zelfs via Deliveroo vanuit je luie stoel ijs en macarons bestellen. Acute trek? Ook wij maken het voor je makkelijk, klik: hier!

Macarons, ijs en Nespresso koffie… what else?

Kant en klare koffie- en thee pakketten met truffels, bonbons, macarons en leuke geschenken! Hier kun je tijdens de feestdagen bij je geliefden echt de blits maken. Bazen, let op: ook je werknemers verdienen soms wat extra love. Relatiegeschenken kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, middels een aangepaste sleeve en het bedrijfslogo op de macarons geprint.

Dan rest ons nog één laatste tip: loop na je datenight of dinertje op de Kleine Berg eens bij Dutch Homemade binnen voor een echt lekker toetje. Huh, zo laat nog? Jazeker! Iedere dag, 7 dagen in de week zijn ze geopend tot 22.00u. Ow, nog eentje dan: onlangs is de Oreo smaak aan het assortiment toegevoegd 😊. GO!

You May Also Like