Laten we zoden aan de dijk zetten

En dat betekent niets anders dan ‘daadwerkelijk hulp verschaffen‘. Het is nodig! De Eindhovens gastvrije en bourgondische branche heeft het zwaar. Loeizwaar!

Geen gasten, wel vaste lasten!

Het is stil, smakeloos en treurig in Eindhoven. De deuren zijn gesloten, de terrassen staan nog opgestapeld of verstopt terwijl het prachtig weer is… Terrasweer in normale situaties.

Wij vinden het belangrijk juist nu deze ondernemers meer dan ooit een podium te bieden. Een uitspraak die wij vaak gebruiken; we bedoelen daarmee dat we de horeca positieve zichtbaarheid en reuring willen geven op onze kanalen én in ons netwerk. Online en offline dus! En laten wij nou online een behoorlijk bereik hebben met super bourgondische en trouwe volgers.

Dijk 9 zet zoals altijd een stapje extra qua service

Wij vroegen Dorus de eigenaar van Dijk9 hoe hij zijn zaak nog enigszins draaiende probeert te houden:

Net als alle andere restaurateurs zijn wij ook op zoek naar kansen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. De één is nog creatiever dan de ander! Dijk9 biedt easy homecooking menu’s aan. Een 3 gangen menu wat in een mum van tijd op tafel staat. Wij ondersteunen de gasten met uitleg, films en foto’s zodat ze kunnen koken als een sterrenchef!

En net dat laatste, het extra ondersteunen met uitleg, films en foto’s maakt Dorus als ondernemer zo bijzonder. Een stapje extra, voor de gast denken en ten alle tijden ontzorgen.

En dan toch nog uitdelen ten tijden van crisis!

Dat is Dorus, altijd iets extra’s geven, altijd vriendelijk, oplossend, creatief, culinair en een meester in zijn vak!

Dorus: ‘Wij willen aan alle gasten vragen een gerecht te posten op facebook of een ander kanaal, Dijk9 te taggen met de tekst “for better times”!
Gebruik hierbij op instagram @dijk9eindhoven en #dijk9
en op facebook @dijk9.eindhoven

Dijk9 kiest na elk weekend de mooiste presentatie. Je kunt het zo gek niet bedenken. De winnaar krijgt voor het weekend er op (do/vrij of za) een GRATIS 3 gangen menu voor 2 personen thuisbezorgd.’

Hij vroeg ons om nog een andere winactie te bedenken, want de mensen hebben het thuis ook zwaar. Super lief, maar weigeren we. Wanneer de deuren bij Dijk9 weer voor iedereen open zijn, komen wij onder het genot van een wijntje wel een toffe actie bedenken. Nu even niet, nu even support voor de horeca ondernemer. Help jij mee? Steun jij ze?

Bezoek de website voor informatie over het menu of cadeaubonnen: Dijk9

Restaurant | bar Dijk9 Stratumsedijk 9 5611 NA |
Eindhoven 040-2122355

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *