Who doesn’t want this?! Gaan werken, waar en wanneer je maar wilt.

Het gras is altijd groener bij de buren en daar waar het groen is, krijgt het water. Easy as that!
Flexwerken lijkt enorm chill maar kan ook behoorlijk wat nadelen met zich meebrengen. Wij weten dat Eindhoven veel te bieden heeft, maar zijn benieuwd waar jullie dezer dagen ook daadwerkelijk aangenaam en gefocust kunnen werken. Waar zijn ze blij met flexwerkers? Waar word je ondanks de paar kopjes koffie die je bestelt toch in de watten gelegd en hartelijk ontvangen? Waar is de WIFI waardeloos? Waar is de lunch het lekkerst en meest betaalbaar? Zijn er genoeg stopcontacten? Wij gaan de komende periode her en der wat wat leuke flexwerkplekken voor jullie testen.

Pand P:  Donderdag, Leenderweg 65, 11:15 uur:

First things first. Een nog wakker wordende jongedame die om 11:15 het bedrijf startklaar aan het maken is. ‘Mogen wij een kop koffie en wat is het wifi wachtwoord?’ Het wifiwachtwoord is wifipandp by the way 😉 .

De grote leestafel van Pand P is nog niet schoongemaakt, maar HEY! Ze is nog aan het opstarten en we moeten niet meteen gaan zeuren, toch? We nemen plaats aan de grote tafel, omdat we graag uitzicht over de hele zaak hebben. Het achtergrondmuziekje staat ons wel aan, niet te hard en Jack Johnson kunnen we nou eenmaal niet weerstaan. We zijn de enige in de zaak, dus direct aan de slag me de to do lijst.

Wist je dat?! Je bij Pand P ook ruimtes kunt huren: de Grote zaal – Midden zaal en de Kleine zaal. En hier wordt blijkbaar graag gebruik van gemaakt.

Er komt een vrolijke groep naar beneden om even een frisse neus te halen en we horen ze enthousiast praten over de voorzieningen en prettige sfeer. Wij zijn gematigd enthousiast, de wifi is traag 🙁 . Het uploaden van slechts enkele foto’s duurt lang en zelfs easy peasy Googlen duurt eeuwen. Blijkbaar komen de leveranciers op donderdag rond 12:00 uur op hun gemakje alles via de voordeur afgooien. No offence, dit moet natuurlijk gewoon doorgaan, maar uhm? Achterom en iets zachter wellicht? So this is not our favourite place, althans niet om te werken. We komen hier namelijk wel super graag voor een borrel en een simpele bite. Het terras is aangenaam en ook hier is er genoeg variatie aan typetjes die passeren. Een lekker terrasje om mensen te kijken.

De Lunch en drankenkaart biedt genoeg variatie in prijs en smaak.

En wat wij zelf vooral zo leuk vinden aan Pand P is hun ludieke invalshoek. Ga gewoon eens langs of bekijk de culturele agenda online. Dan is het meteen duidelijk wat we bedoelen.

So far so good, Pand P is super leuk, maar voor ons niet de meest ideale werkplek. SORRY.
Af en toe wat kritischer zijn moet kunnen toch? Don’t worry Pand P, wij komen echt snel weer op bezoek.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.