Herken jij dit ook? De lijst op Deliveroo, Thuisbezorgd en Uber eats werd afgelopen maanden langer en langer. ‘Restaurants’ waarvan je dacht: “huh, maar waar zit dit dan? Ik heb dit nog nooit gezien.” Klopt! Dat is de opmars van de zogeheten Dark Kitchens. Absoluut niet te verwarren met louche, twijfelachtige en grimmige zaken waar Rob Geus de kriebels van krijgt, maar gewaardeerde, creatieve keukens op niveau, alleen zonder fysiek uithangbord. Geen zitplekken, wel bestellingen.

Uiteraard ook in Eindhoven komen deze Dark Kitchens als paddenstoelen uit de grond. Het gegeven Corona, is een grote drijfveer natuurlijk. Horecazaken bedenken nieuwe, soms zelf meerdere, concepten die te voeren zijn vanuit hun bestaande zaak. Een online restaurant wat draait op bestellingen die worden afgehaald en bezorgd. Slim, innovatief en een verrijking voor de online foodwereld!

Eindhovense fitgirl

De Dark Kitchen van Josefine bestaat nog maar twee maanden, maar brengt gezond en lekker eten in de online bestelwereld van Eindje. Bij deze Eindhovense fitgirl bestel je Nature Bowls op basis van kasha granen. Afgemaakt met verse en frisse groenten, vis, vlees of tofu en een super lekkere maaltijd van maar 600 calorieën of minder is geboren. Bestel direct bij jouw Fit Foods via Josefine’s eigen website of vind haar op Thuisbezorgd en Uber eats.

Urban Lunch Club

Lunch bestellen? Ook dat is helemaal niks geks meer. Vooral met een aanbod als dat van de Urban Lunch Club! Van Urban Sandwiches tot Urban Hot bowls en Urban Yoghurts. Alles goed op smaak en lekkere verrassende combinaties. Bestel zeker eens bij deze club, dikke aanrader. Vind ze op Deliveroo en Ubereats.

TOCKY’S

Nog zo’n new kid on the block; Tocky’s. Deze hippe kip met zelfs een eigen playlist op Spotify is een welkome frisse wind, we like! En denk je bij Tocky’s aan asociaal volk? Nee, deze Tocky is afgeleid van die hippe kip (tok, tok ;-)) Tocky’s gaat om kipburgers… Sappige kipburgers met friet of chips on the side. Te bestellen op Deliveroo.

Italian Heroes

‘Complimenti a tue madre e tuo padre’.
Handmade, niet helemaal rond maar wel heerlijk luchtig en krokant, de pizza’s van deze ‘Italiaanse’ helden. (Welke dan ook nog eens met een bloemkoolbodem besteld zouden kunnen worden). De tortellini Barolo is to die for, en als je tijdens het eten van de buratta je ogen sluit, waan je je echt even in Italië. Zonder gesjouw met koffers, douane stress en rijen in de gate. Easy to order, nog gemakkelijker te verslinden. Italian Heroes is getting famous. En hun Instagram account is ‘Super divertente’.

Of je gaat gewoon voor de borrelboxen van bekende restaurants 😉

Dat kan natuurlijk ook! In dit artikel staan tips met diverse borrelboxen van Eindhovense horeca.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.