Vertoef bij de Mispelhoef. De place to be voor Bourgondische, Brabantse gezelligheid!

Cliché woorden op een rijtje zou je zeggen, maar clichés zijn waar en dat is in dit geval niet anders. Deze locatie is niet bij iedereen bekend en dat is super gênant en domweg zonde. Met maar liefst 3 zalen en een eetcafé is de Mispelhoef dé ideale locatie voor een snelle bite, het uitlaten van je kids, een zakelijke lunch, een uitje met het hele gezin of een lekkere pot bier. Ben je op zoek naar een fijne locatie om af te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest receptie, vergadering of condoleance? Found it!

Bij condoleance denk je wellicht: “Gets! doe niet zo rouw en donker, maar gewoon gezellig ofzo.” Exact, dat doen ze hier! De locatie leent zich uitstekend na een intens afscheid op de Anthony Fokkerweg, want het crematorium ligt hier nou eenmaal op steenworp afstand. Stiekem toch wel een keer per ongeluk geweest hè?

B&B²: Bourgondisch & Brabants, Bed & Breakfast en meer!

Vier het leven bij Mispelhoef! Vier een Bruiloft, een Bday of het Bockbierseizoen in een van onze drie sfeervolle zalen, die ondanks alle moderne elementen een Bourgondische uitstraling hebben. Liever ietwat retro en old skool? Het eetcafé is helemaal Brabants en Bruin; een uitstervend ras als je het ons vraagt. Een authentiek Bruin café dat groen wordt doorgetrokken, want Buitenspelen is hier echt geweldig: kids Buiten of in de Boerderij, ouders Binnen aan het Bier!

Welterusten!

Op het landgoed de Mispelhoef staat een vrijstaand huisje met een rieten dak wat is omgetoverd tot karakteristieke B&B… en wat voor een! Voorzien van een bedstee, jacuzzi en een eigen woonkamer is dit een gevalletje intiem, knus, kneuterig en gezellig. Wij hebben de B&B al geboekt en gaan ons een dag opsluiten in een omgeving die inspirerend is en niet uitnodigt naar de Kleine Berg te kruipen. Nee, eentje die vraagt om een stevige wandeling, een pietjes knuffel (wij noemen shetlandpony’s ‘pietjes’, don’t ask) en een mooi drankje. Eigenlijk dus gewoon een top plek voor een kei fijne hei-sessie ;-).

Mispelhoef

Hello Winterwonderland

Winterwonderland is hier een feit. Afgelopen jaar verrasten ze Eindhoven en omstreken met een heuse winterse drive-thru. Man, oh man wat was dit magisch, een succes van jewelste. Dit jaar herhalen ze de hele boel, alleen in een vele toffere variant met veel meer mogelijkheden (want minder regels en minder locked, jeuj). Begin november zal het spektakel opgebouwd worden en vanaf 20 november is het te aanschouwen en beleven. Dit wil je!

Liever meer internationale vibes?

Lees dan deze blogs:
Pop-up van Shiran Mieras

Italiaanse vita op de Dommelstraat

Napolitaanse pizza

You May Also Like