De horeca moet voor de tweede keer het roer omgooien en daar BALEN we ontzettend van! Maar in plaats van chagrijnen, discussiëren, mopperen, zeiken, zaniken en zeuren, slaan we met onze vuist op tafel en bekijken we de situatie zo positief mogelijk. Samen gaan we op zoek naar kansen!

Tover je zaak om tot favo take away hotspot, culi supermarkt met DIY maaltijdpakketten of biedt een intiem haute cuisine ervaring voor thuis… Be creative guys!

En nog belangrijker… Deel deze plannen met (potentiële) gasten; Wij hebben de bekendheid, de strategie en de skills om jouw zaak een online bekendheidsboost te geven die je NU nodig hebt!

Hoe?! Voor eenmalig €150 verrassen we onze volgers met verleidelijke content in een Instagram post. Bovendien versterken we jouw positie door een gave story te plaatsen MET swipe-up website link naar bijvoorbeeld jouw bestelsite. Liever alleen een story met swipe-up functie? No problemo! Wij bieden 3 kneiter vette stories voor eenmalig €100.

Wij verleiden de gasten met verleidelijke content, en met ons bereik weten ze jullie ook te vinden! Jij bent de smaakmaker, wij zijn de spraakmaker 😉

Gastvrije en Bourgondische groet,

Eindhovens Rondje

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht