Eindhovens Rondje is voor bezoekers en bewoners van Eindhoven dé foodguide waar alles over de lokale horeca en bijvoorbeeld foodtrends te lezen is. Op deze pagina lees je meer over wie wij zijn en wat wij doen.

VOOR DE HORECA ONDERNEMER

Wij bieden jou als horeca (gerelateerde)ondernemer een stevig portie creatieve denkkracht en een online podium. We zijn verzot en kei goed in hersenkraken & merken maken. Met een lach, doelgericht, direct en eerlijk. We halen je uit de sleur, we smijten met trends, leggen verbindingen die relevant zijn, bieden een podium en delen kennis. Bruikbare kennis. Wij maken van jouw prachtzaak een hotspot!

Wij hebben de bekendheid, de strategie en de skills om jouw zaak een online bekendheidsboost te geven die je NU nodig hebt!

Eindhovens Rondje

WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

Alles, want wij denken in oplossingen!
Dus neem sowieso contact op en laat onderstaand aanbod je niet weerhouden. Geloof ons, we doen zoveel meer dan dit. Maar men ziet nou eenmaal graag wat voorbeelden, dus hier een random opsomming 😉

 • Promotiepakketten waarmee je op onze online kanalen een giga boost krijgt.
 • Foodshoots! Prachtige foto’s voor al jouw online (en offline) uitingen. Wij weten hoe we jouw zaak goed in beeld kunnen brengen én bij onze shoots krijg je er direct promotie op onze kanalen gratis bij!
 • Social media take-overs, waarbij wij al jouw Social Media accounts overnemen.
  Wij maken, plaatsen, taggen, liken, delen en leggen verbinding met de potentiële gasten van jouw zaak.
 • Branding! Van logo, look & feel tot tone of voice en wat dacht je van een goede website met pakkende teksten en de juiste functies?
 • Brainstorm sessies over hoe jouw zaak beter te vermarkten is, hoe krijgen we de gast binnen en wat wil je uitstralen.
 • Gastblogs & columns! Wil jij een tof artikel over de horeca? Over hotspots in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Diverse trainingen te denken valt aan Social Media. Wij trainen jouw team om de Social Media goed en opvallend te verzorgen. We bepalen een tekstdoel, strategie, bieden tools en hulplijnen en zetten ze aan het denken. Daarnaast kijken we direct naar het huidige imago en boosten dat direct.

JIJ DE SMAAKMAKER, WIJ DE SPRAAKMAKER!

Benieuwd naar de mogelijkheden om op onze kanalen beroemd te worden of meer weten over onze skills en de kosten? Get in touch! Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Liever direct een mailtje? Mag natuurlijk ook info@eindhovensrondje.nl. Voor ons prettig als je al meteen je wensen op tafel knalt, geeft ons de mogelijk om snel met je te schakelen.

Zin in verleidingen? Weten waar je echt een keer moet gaan eten of borrelen?
Check dan hier ons tongstrelende instagram account.

Gastvrije en Bourgondische groet,
Eindhovens Rondje

Kara Ernest

-Bourgondische kletskous (online én offline)
-Merkenmaker
-Lolmaker
-Spraakmaker
-Hotspotmaker
-Vreetzak
-Denkt anders en ‘schupt’ graag

-Horecamarketing
-Foodtrends
-Restaurantguide
-Contentmaker
-Social media professional
-Redactiewerk
-Merkmarketing


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht