Verbindend & groen:

Ja zee’t-ie! Echt Eindhovens! Je hoeft niet verstaanbaar te zijn om begrepen te worden. Tenminste niet als je team COFFEELAB bent. Deze conceptmakers begrijpen wat onze fijne stad echt wenst en nodig heeft. Ze spelen in op behoefte van gast en stad, van locatie, pand, omgeving, mens, team, leveranciers, hypes en trends. Het zijn échte horecamannen!

Wij vroegen een tijd geleden of er ooit nog een nieuwe vestiging zou komen in Eindhoven ‘Hell yeah‘ aldus Jeroen Veldkamp. Gelukkig is het gloeiende nieuws daar: COFFEELAB opent vanaf 1 september een nieuwe vestiging in de voormalige Restauratie op station Eindhoven Centraal.

ZWART GOUD EN BUBBELS
De iconische groene oase met veel planten, goede kwaliteit koffie, ontbijt- en lunchkaart: they got your back. Lianne Bongers van Studio Lime zal de bekende biophilic – Coffeelab sfeer ook op deze locatie terug laten komen. Coffeelab is goed in lekker, gezellig en soms ook gezond eten op je tafel te zetten en naast het bakske zwart goud is er veel meer, zo kan je ook gaan voor de lokale biertjes, borrelplanken en misschien wel bruisende G&T’s 😉 Met het recept 70% Coffeelab, 30% stad word je ondergedompeld in de stadse mentaliteit, op welke locatie je ook bent. De Eindhovense urban jungle stroomt door de aderen van de eigenaren en zal vanaf nu, letterlijk en figuurlijk, voor altijd een stempel zetten op het station.

DE HUISKAMER VAN EINDHOVEN
Coffeelab Eindhoven Centraal Station is zeker niet alleen voor de reiziger. Want deze nieuwe hotspot wordt de huiskamer van Eindhoven. Niks zo gastvrij als iemand op het station op te vangen… Je laat iemand toch niet alleen door de stad struinen 😉 Coffeelab’s nieuwe locatie leent zich bij uitstek voor ontvangst, afscheid of random during the day meetings. Werkplekken en zuurstof genoeg. Eindigen met een vrijmibo? No problemo. Gij ken straks nie meer zonder.

HET EINDHOVENSE COFFEELAB AVONTUUR
Expressief, extravert. Scherpzinnig, opgewekt. Verbindend en groen. Het doorgewinterde Coffeelab is eigenlijk onmisbaar geworden in het stationsgebied van Eindhoven, blijkt maar. In november 2014 begon het als experiment aan de zuidkant van Eindhoven CS. Op deze plek hebben ze meer dan 5 jaar gezorgd voor de dagelijkse cafeïne shots en zorgde het voor een dynamisch Stationsplein. De mannen hebben niet stilgezeten, in Eindhoven is Strijp S inmiddels aan het urban-explorer repertoire toegevoegd en wat doet het Coffeelab sausje het daar goed! In de steden Den Bosch, Nijmegen en Breda en is deze formule ook niet meer weg te denken.

Blijf op de hoogte van Coffeelab en volg ze op Instagram. Dan weet je wanneer je jouw bakske zwart goud kan scoren.

No need to buy a ticket to Coffeelab-heaven!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.