Wie is er  – net als wij – al ontelbare keren voorbij Coco Sushi & Noodles gewandeld op de Kleine Berg?

Wij stelde onszelf regelmatig de vragen: wie gaat daar heen, hoe houden ze het zo lang vol? We hoorden er vrijwel nooit iemand over. Dat laatste heeft een reden; het lijkt namelijk wel een beetje one of the best kept secrets van Eindhoven. Maar echte Asian food lovers zweren bij deze authentieke Asian toko.

Focus op good food

Waarom hangen die doeken vanaf de bovenkant van de deur tot halverwege? Is het om de koude Nederlandse wind te weren of is dit iets typisch Aziatisch? Coco Sushi & Noodles maakt het stiekem best lastig om van de buitenkant een goede indruk te krijgen. Deze kleine toko staat van binnen vol met alleen maar Aziatische decoratie, neo kleurige nepbloempjes, een sushibar en donker meubilair. Geen overdreven hippe aankleding, geen foodart, maar focus op super smaakvolle gerechten. Dit is niet voor niks een favoriete hotspot van veel Japanners.

#Mustvisit #Musttry 
Seriously, als je een beetje van sushi & noodles houdt, is dit echt een zaakje dat je een keer moet proberen. Zeker als je authentieke Aziatische gerechten wilt proberen, zonder honderden euro’s neer te leggen voor een vliegticket naar de andere kant van de wereld 😉

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.