We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, hebben we bedacht. Doorbijten en er het beste van maken. Deze borrelboxen doen wonderen op z’n tijd. Al zeggen we het zelf.

Deze fijne horecazaken in Eindhoven hebben lekkere, leuke borrelboxen die de pijn wat kunnen verzachten en een avond met één uitverkorene tot 20:30 uur tot een heel klein, fijn en knus feestje maken.

Borrel toch nog een soort van met/bij je favoriete zaak, geef hen een lieve steun in de rug en ‘Chin-up’. Cheers!

1. Inclusief biertjes

Anne & Max Borrelbox vanaf 2 personen, vanaf €30,-. Met onder ander gedroogde ham, krokante focaccia en twee biologische biertjes.

2. Veel keuze, veel lekkers!

Café 100 Watt gaat van een luxe borrelplank, kaasbox tot borrelbox met bijpassende biertjes en nog veel meer. Veel keuze, veel lekkers!

3. Gewoon een bitterbal

Genneper Paviljoen; zij hebben een tapasplank met warme of koude tapas voor €19,50 voor 2 tot 4 personen. Of… verlang je gewoon naar een goeie bitterbal? Die hebben ze ook! In de mix of bourgondisch.

4. Luxe plank

Thym blijft ook niet uit met een luxe borrelbox voor 2 personen voor maar €20,-. Gevuld met onder andere eendenrilette, truffelcreme en ossenworst. Heeft kaas je voorkeur, ga dan voor de kaasselectie.

5. Bites Selección

Het Zarzo Degusto Menu is voor de twijfelaars. Kun je niet kiezen uit de lijst van lekkere tipico tapas van Zarzo, dan ga je voor deze Bites Seleccion voor 2 personen, €60,-.

6. Anti Pasti

De ‘steak-away’ kaart van Giornale biedt een antipasti plank, groot of klein met een Mediterrane selectie kaas, vlees en garnituren. Niet duur; €10,50 of €18,50.

7. Collezione boxen

De Aperitivo Box van Mangiare leent zich perfect voor een Italiaanse borrel. €69,50 voor 4 personen. Met onder andere gehaktballetjes in truffel crème, foccacia Parmaham en scampi’s.

Wil je tijdens je borrel nou ook een lekker Netflixje kijken, maar ben jij het eindeloos zoeken naar wat je nou wilt zien zat? Hier wat smakelijk kijktips!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.