Take a holiday in Spain op de Bergen

Instagram: Gastrobar Boca

Heerlijke tapas, fruitige sangria…let’s get Spanish bij Boca! Eindhoven city is always busy. Spontaan uit eten is er vooral in het weekend op de meeste hotspots echt niet meer bij. Bij Boca kun je gelukkig wel zonder reservering terecht, fantástico! Een gezellige tapasbar waar je lekker kunt aanschuiven voor een Spaans hapje en een drankje.

Tabla Espanol

Bij Boca kun je lekkere tapas happas zelf uitkiezen in de vitrine. Calamari, gevulde peppadews, albondigas, patatas bravas, pata negra, tempura shrimps…en nog zo veel meer lekkers. Moeilijkste is een keuze maken ;-). Maar gelukkig helpt Boca ook een handje mee. Je kunt namelijk ook een van de goed gevulde borrelplanken met tapas bestellen, de Boca tablas. Wat dacht je van een Tabla Pata negra met knapperig brood met aioli, pata negra en olijven of een vegetarische variant, de Tabla Veggie met o.a. manchego kaas, caprese spiesjes en veggie croquettes. Voor 15 tot 21,50 heb je al een heerlijke borrelplank vol Spaanse lekkernijen.

Rood met wit zijn onze Sangria-kleuren

Rode sangria is de meeste Spanje-gangers wel bekend. Het bekende Spaanse drankje met rode wijn, vruchtensap en vers fruit. Maar wist je ook dat er een witte variant is, die minstens net zo lekker is. In Spanje noemen ze het Tisana. Een frisse variant met witte wijn of prosecco i.p.v. rode wijn. Bij Boca hebben ze hem nog eens extra smaakvol gemaakt, want er zit ook Licor 43 in…mucho bueno! We love it! Laat die kannen maar doorkomen!

39134050_259921428166286_6663874091704909824_n

Fiesta del Sol

We love to party, we love, we love to party. In de zomer zit je zeker goed bij Boca. Op het lekkere terras aan het einde op de Bergen (tegenover De Minibar) genieten wij graag van een borrelplankje met een kannetje sangria. Of je nu binnen of buiten zit, het is er zomers genieten. Door de open pui heb je zelfs binnen ook dat fijne outdoor feeling. Wist je dat Boca tot laat open is om te borrelen in het weekend? Zo kun je lekker je eigen fiesta del sol vieren! Si, si, si!

Overwinteren in Spanje

Waarom gaan zoveel mensen overwinteren in Spanje? Omdat het daar zo aangenaam en warm is, zelfs in de Nederlandse koude maanden. Precies om die redenen, is het ook heerlijk overwinteren bij Boca. Leuke zitjes, lange borreltafels…tapas en een goede Rioja op tafel en je hebt het zomers gevoel zo weer te pakken. Echt een aanrader om lekker met vrienden te borrelen op een vrijdagavond!

Grote ‘kleine lettertjes’
  • Op maandag en dinsdag is Boca gesloten.
  • Reserveren kan op woensdag, donderdag en zondag.
  • Op vrijdag en zaterdag kun je alleen reserveren bij Boca wanneer je met meer dan 6 personen bent -om 18:00 uur of 20:00 uur.
  • Op deze manier is er in het weekend altijd voldoende plek voor spontane dinertjes en borreltjes.

Ons advies: gewoon lekker op komen dagen, je hoeft hier nooit lang te wachten. Neem een drankje aan de bar en er is zo een tafeltje vrij.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *