Instagram

  • Gastblog by Jill Lauret Met een achtergrond in de horeca, van cocktailbar tot sterrenzaak, startte Jill Lauret na haar opleidingen communicatie en taal- en cultuurwetenschappen als freelance professional. Het dienblad werd ingeruild voor pen en computer. Waar het ook maar kan worden deze twee op smakelijke wijze gecombineerd. Jill werkt, onder de naam CuliCultuur.Com, o.a. als culinair adviseur, restaurantrecensent en eventmanager. Op de vooravond van de Michelin-sterrenregen werden op 12 januari 2020 de Bib Gourmand selectie van de Michelingids Nederland 2020 in het zonnetje gezet. Jill Lauret van CuliCultuur.Com mocht namens Eindhovens Rondje aanschuiven aan een van de 50 (!) tafels met maar liefst 500 gasten in het Okura Hotel in Amsterdam. Op…

Featured

Weekly Inspirations

Travel Story

Quote of the Day

That is the key of this collection, being yourself. Don't be into trends. Don't make fashion own you, but you decide what you are, what you want to express by the way you dress and live.
Gianni Versace
Spring naar toolbar