Negen aanraders om zeker eens in 2020 te gaan proeven, drinken, ervaren…

We love food, all food… Dus kiezen is eigenlijk een onmogelijke opgave. Maar ook wij gaan mee in de lijstjes hysterie. Start 2020 met onze ‘Best Nine’ van 2019. De lekkerste gerechten, drankjes and places to be in Eindhoven.

Nogmaals 9 van onze favorieten, in willekeurige volgorde en dus zeker niet compleet. Maar goed het heet de Best Nine, niet de Best Twenty 😉

Deze negen toppers zijn zeker de moeite waard om in 2020 eens te gaan proeven! Een gastvrij en bourgondisch rondje door Eindhoven. Herken jij ze al aan de foto’s?

Eindhovens Rondje’s Best Nine 2019
  1. Sardines en oesters bij Le Cozy op de Kleine Berg. Een lekkere Grand Ardeche Latour erbij, echt genieten!
  2. De lekkerste kaasfondue bij familierestaurant Gusto 040. Heerlijke plek met altijd vrolijk personeel!
  3. Kruidig en verwarmend: de Chai Latte van de boys van ZwartWit Koffie.
  4. Een overweldigende schaal vol lekkers uit de zee. De fruits de mer bij Kreeftenbar is om je vingers bij af te likken.
  5. De leukste kroeg om de avond mee af te sluiten is voor ons toch wel Stacey’s. Oer-Hollandse gezelligheid!
  6. De shoftshell crab bun en Aziatische oesters…o so good! Valenzia by Zarzo weet de lekkerste smaken te combineren en biedt een heerlijk food sharing concept.
  7. Vietnamama weet waar de Ideale Schoonzoon aan moet voldoen 😉 Deze heerlijke rijstnoedel salade is rijkelijk belegd met een heerlijke beef topping. Deze schoonzoon wordt indien gewenst ook snel thuis bezorgd, wat wil je nog meer!
  8. Wij kunnen niet wachten op de zomer! Want dan kunnen we weer genieten bij L’ Avenue van het grootste zomerse terras op de Kleine Berg. Lekker wijntje, Frans borrelhapje erbij… oe la la.
  9. Cocktails bij Thomas. Niet alleen het interieur is prachtig, de cocktails mogen er ook zijn. Gelukkig zijn ze ook nog eens super lekker! Onze favoriet staat eigenlijk niet op de kaart, maar kunnen ze hier wel geweldig maken: the good old Espresso Martini!

Wishing you all a roaring good 2020!

Met feestelijke, gastvrije en bourgondische groet,

Eindhoven Rondje

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *