Lachen, gieren en brullen met Helma!

Kunnen jullie de leuke gastblog van Ivy Frencken over Stacey’s nog herinneren? Cafe Staceys: Hollandse hits en leuke gastvrouwen maken de blits!  Wij willen het nog even over een van deze gastvrouwen hebben, Helma.

Niet voor niks genomineerd door In de Buurt Eindhoven als barvrouw van het jaar, want potverdikkie Hellie wat is het altijd weer een feest met jou! Goedlachs, gek (in positieve zin) een dancing queen, een shotjes-creator, een tapkanon en bovenal iemand die altijd opent met: ‘Hey wat leuk dat je er bent! Hoe is het met je?’

Kudos to Astrid en Stacey want werkelijk al het personeel lacht, giert, danst, straalt, zingt en…

Ze mopperen nooit! Ze genieten, dat zie je. Helma is zo’n type; doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, maar doe wel af en toe gek. Met haar vrouwelijke vormen pronkt en lonkt ze op een hele amicale en gezellige manier. Ze verbindt mensen en entertaint ook degene die alleen even binnen komen voor een biertje.

Deze mensen hebben geen benul dat Stacey’s een begrip in Eindje is en dat het later op de avond uit zijn voegen barst van al het gefeest. Met regelmaat komen wij even binnen om te melden dat we niet komen, want eenmaal binnen = nooit meer naar huis. Afijn, onze smoes dat we niet komen is werkelijk the best excuse ever! Zouden meer mensen moeten doen 😉

De Stacey’s-familie

Je kan niet om Helma heen. Ze steelt de show achter de bar als entertainer, maar niet minder belangrijk ‘D’n dizze wit wa werken is’. En goed personeel vinden is op dit moment voor alle horecaondernemers ongelooflijk moeilijk. Somehow begint het gewas uit te dunnen. Well! Ladies & hunks, bezoek Stacey’s, kijk en leer. Ja het is hard werken, maar als we het team, ofwel de Stacey’s-familie mogen geloven, is het ook gruwelijk gezellig! Niet voor niks zie je er altijd dezelfde gezichten achter de bar. Veelzeggend over het beleid en de sfeer van Eindhovens kleinste café in het centrum.

Stemmen!

Helma alias Hellie, wij hopen dat mensen de moeite nemen om via deze link te stemmen op onze barvrouw van het jaar. Het kost je ongeveer 1 minuut om de pagina te openen, te laden en door te scrollen naar beneden. En dat laatste is belangrijk, want alleen dan kom je de stembutton tegen. Dus scroll door zover je kan en stem op ‘Opgewekte Helma van de Staceys’.

Schermafbeelding 2019-08-05 om 16.12.07

Eten bij Stacey’s?! Yes, go go go!

Staceys heeft een ruim terras aan de Jan van Lieshoutstraat waar je in het weekend overdag ook gewoon heerlijk kunt vertoeven. Best hangover food in town kunnen we je zeggen. En niks zo leuk als the day after nog even met de dames beppen over things that happened the night before. Oh en maak je niet druk what happens in Stacey’s…

Broodjes, salades, tosti’s, quick bites en borrelhapjes. Alles vers, smakelijk, rijkelijk, betaalbaar en bijna allemaal zelf gemaakt. Onze favoriet? Anti-Kater 7-ups’ke en het broodje tonijnsalade.

De openingstijden van de Staceys zijn in de zomerperiode net iets anders…

Niks zo erg als voor een gesloten deur staan bij Stacey’s 😉 Daarom nog even de openingstijden hier op een rijtje. Deze hanteren ze vanaf 1 april tot 1 september.

Maandag, dinsdag & woensdag gesloten
Donderdag 19:00 – 02:00
Vrijdag 16:00 – 04:00
Zaterdag 12:00- 04:00 (met Lunchkaart tot einde middag)
Zondag 13:00 – 02:00 (met Lunchkaart tot einde middag)

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.