Hadden we eindelijk de smaak weer een beetje te pakken (grappige woordspeling hé) sluit de horeca noodgedwongen, of liever gezegd verplicht, weer haar deuren. Dramatisch! Voor de ondernemers, de werknemers, de gasten, de leveranciers, de telers en de stad. But, lang leven de take away mogelijkheden!

Het zijn bittere tijden en dan doelen we niet op de lekkere witlof van Le Cozy. (Waar in tegenstelling tot eigen kookkunsten de smaak wel in behouden blijft). Er zit weinig smaak aan deze bitterheid…

Creatief, collectief en lief…

Ruim een week na sluiting ontpoppen zich weer prachtige initiatieven. De horeca goeroes hebben zich weer ‘herpakt’, voor zover dat mogelijk is. De take-away opties vliegen ons om de oren en de under construction bestelsites maken overuren. Nu rest ons allen nog één ding, om de horeca te helpen het hoofd boven wat te houden: BESTELLEN! MASSAAL! VANDAAG NOG!

Tip-top-take away opties

Als je altijd al een superhero hebt willen zijn is dit je kans ;-). Wij tippen hier alvast 2 take away lekkernijen waar je thuis van kan genieten. Veilig, vertrouwd en met een grandioos gevoel van support.

Yellow Monkey

Apenkooien at home… Boevendranken tijdens de brunch!

Geen groot gezelschap, maar wel gezelligheid! Bij Yellow Monkey in hartje Eindhoven haal je nu een uitgebreide high teain huis. Verras bijvoorbeeld je moeder of beste vriendin met een gezellige middag vol heerlijke hapjes. Dat wordt genieten! Met deze sociale deal (social deal dus) ben je thuis voorzien van verschillende lekkernijen én maak je ondernemer Jorgen ontzettend blij! Voor slechts €13,95 kun je uren thuis knabbelen van apen-lekkere brunch gerechtjes.

  • Mini-carrot cake huisgemaakt
  • Mini-brownie huisgemaakt
  • Mini-cheesecake huisgemaakt
  • Mini-sandwich zalm en avocado
  • Mini-sandwich kip en pesto
  • Mini-sandwich zucchetta
  • 2 huisgemaakte soepjes
  • Couscous salade
  • Verse jus d’orange
  • Diverse soorten thee

Prost! Proost. Bersulang!

Dit gaat de beste avond van jouw week worden, geloof ons. Landhoppen was nog nooit zo smakelijk én je hoeft niet naar de andere kant van de wereld om nieuwe smaken en texturen te ontdekken!

Eenpans gerechten of een heus menu. (Drie keer raden waar wij voor gaan) Op een been kunnen we niet staan, dus het 3-gangen menu. We trappen het driegangen menu af tijdens het Oktoberfest, niet in München maar gewoon thuis. Warum nicht?! Een köstlich gerecht met zalm, eidooier, mierikswortel en zuurkool. Hiermee scoort El Puente punten! Twee keer knipperen met je ogen en Prost! In een klap ben je weer terug op Nederlandse bodem… Wat denk je van deze verrassende combinatie: eendenborst, biet, cepes en cacao. Zalig, smeuïg en een tikkeltje ondeugend. Uitbuiken kan tijdens je businessclass vlucht naar Indonesië want het dessert smikkelen en smullen we op in de weelderige jungle van Sumatra. Een smaakexplosie met in de hoofdrollen chocolade, kokos, lychee en doerian. Het is deels waar wat ze zeggen: it smells like hell but tastes like heaven! Tip jij ons de waarheid ;-).

Een kleine kijk suggestie voor tijdens de vlucht: Oktoberfest: Beer & Blood. Een nieuwe, vermakelijke, verslavende Netflix serie. Vooral als je van een plot twist en het Oktoberfest houdt…

Anyway, nu kun je dankzij El Puente dagelijks genieten van een 3- of 4-gangen menu of wisselende éénpans-gerechten. Allemaal klassiekers met een El Puente touch!

Wij zijn vrijdagavond te vinden op het strand van Kuta met een bordje rijst, buikspek en komkommer op schoot… Welke reis ga jij dit weekend maken?

El Puente

Ben je op zoek naar tip-top-take away suggesties buiten Eindhoven? Check dan onze deze blog vol interessante ontdekkingen…

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.