Tropical vibes, streetfood en een beetje van Japan

De hunk in town heeft het allemaal THOMAS Eindhoven. Naast dat het interieur uiterst Instagrammable is en het dé hotspot is voor een (tinder)date, hebben ze ook cocktails waarvan het water je in de mond loopt. In deze listacle hebben wij onze 5 favoriete cocktails op een rijtje gezet: 

Frozen Strawberry Margharita

Voor de warme dagen en de lange avonden op het terras is de Frozen Strawberry Margharita perfect. Met de Jose Cuervo tequila, Cointreau, limoensap en aardbei stoppen ze de zomer in een glas. Tja, waarom zou je nog op vakantie gaan? 

Kiss From A Rose 

De naam zegt het al, een cocktail die zorgt voor een unieke ervaring. De rozensiroop, lycheelikeur en vodka zorgen voor een zachte en fruitige cocktail voor elke gelegenheid. Ook als het nog geen 5 uur is, we spreken uit ervaring! 😉 

Passionflower 

Met dit friszure drankje waan je je in een mum van tijd in de tropische Caribbean. Met de Bacardi Cuatro en verschillende smaken van passievrucht, karamel en ananas zie je de palmbomen voor je. Bestel de Jaimacan Jerk Chicken Wings on the side en geniet!

Sex on the beach 

Classy, but sexy, but classy. Want we kennen deze cocktail vanaf het eerste uur. Maar op een of andere manier smaakt deze het beste bij THOMAS! De 42 Below Vodka, het vleugje meloen, citroen en eiwit brengen deze klassieker naar een hoger niveau. 

THOMAS signature cocktail

And last but not least, de THOMAS signature cocktail. De Bombay gin, watermeloen en de topping van munt maken deze cocktail heerlijk friszoet. De combinatie met de THOMAS loaded fries en spicy quesadillas zorgen ervoor dat je elke keer weer terug komt!

Hoor je die kleurrijke foodplatters jouw naam al roepen?!

Thomas houdt van avontuur. En daarom vind je op de kaart gerechten van over de hele wereld. Met de nadruk op warme gebieden als the Caraïben, Latijns-Amerika en Azië. Want daar gaan net als bij Thomas fast en slow food hand in hand. Eten delen is heel gewoon bij Thomas en ook nog eens véél gezelliger.  Share een Food Platter voor €27,50 per persoon. 3 wereldse gerechten + 1 sidedish. Want have, want share!
Reserveer kan via deze link.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.