#supportyourlocal

We mogen nog even binnen blijven en de horeca dus nog even dicht. Niet stoppen met sponsoren van je locals dus. We gaan gewoon door met onze volgende vijf tips voor de lekkerste afhaal- en bezorgmaaltijden. Komen ze!

Kiep – keep de horeca alive!

Van ‘t Spit zo recht op je bord. Bestel bij hen sappige halve of hele kip, kipsaté of een grillburger. Voor de vegetariër is er de risottoburger op basis van paddestoelen. 

Karmapunten scoren

Laat je karma werken. Voor iedere 15 euro die jij bestelt bij Hey Days bezorgen zij een warme maaltijd bij een zorgverlener of oudere. Verwen jezelf met de gegrilde zeebaarsfilet of de gevulde aubergine. Jammie! 

Support Eindje

Allemaal mooie lokaal geproduceerde lekkernijen in één box. Support your locals Eindhoven heeft een boodschappenbox samengesteld met onder andere worstenbroodjes van Houben en kaas van de Ruurhoeve. En nog veel meer lekkers. Neem daarom zelf een kijkje en help ook de lokale ondernemers. 

En dat kan ook nog eens diervriendelijk!

Voor een gezonde avondmaaltijd kun je terecht bij Jungle café en catering. Ze maken als geen ander de meest smaakvolle bowls, soepjes, sapjes en nog veel meer lekkers. Very instagrammable.  In deze blog lees je meer over Jungle!

Eindhovens favo Italiaanse familie

Pizza is always a good idea. Zeker als deze echt Italiaans is. Martini’s maakt de allerlekkerste uit hun steenoven. De pasta’s en antipasti op de kaart zijn overigens ook een dikke tip.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *