Een extra rondje om:

Je bent bourgondiër in hart en nieren, woont net buiten Eindhoven en kunt daardoor op dit moment niet genieten van de Eindhovense horeca. Niet getreurd als jouw favoriete restaurant of eettentje niet tot aan jouw deur bezorgt. Wij geven je vijf tips voor grandioos bourgondische afhaal- en bezorglekkernijen bij jou in het dorp, zodat je die bourgondische levensstijl gewoon kunt onderhouden.

Son en Breugel

La Sonnerie, natuurlijk in Son, heeft zoveel keuze dat het moeilijk wordt iets te kiezen. Toch gewoon even de knoop doorhakken en je eet heerlijk culinair. Wij zouden gaan voor diamanthaas. Of toch de scampi’s. Nee, de vegetarische curry is goddelijker. Ja, die wordt het. Kiezen blijft moeilijk 😉

Nuenen

Trek het witte tafelkleed uit de kast dit weekend en ga op chic. Bestel een driegangenmenu bij restaurant Olijf in Nuenen. Wel zelf even de kleine finish touch doen en het gerecht opwarmen, dan is je restaurant thuis ready for service.

Waalre

Iedere week heeft restaurant Lugar in Waalre een nieuw verrassingsmenu. Je kunt uiteraard ook genieten van een van de andere heerlijke a la carte gerechten op niveau, maar dan thuis. Het bestellen van een cadeaubon is ook nog steeds mogelijk #supportyourlocal. Uit loyaliteit verhogen ze de bon zelf met 10%.

Best

Verras je moeder voor Moederdag met een high tea van Quatre Bras (Best). Het is zelfs mogelijk om een bos bloemen van Pluk, ook uit Best, erbij te bestellen. Super handig en je komt er geweldig mee voor de dag bij je moeder. Gegarandeerd punten scoren. Oh en papa’s vergeet niet dat de kiddo’s op school of kinderdagverblijven nu dus ook geen moederdagcadeau’s maken he! Zo’n hightea biedt wellicht echt uitkomst…

Geldrop

Ben jij de Rupsje Nooitgenoeg van het ijs? IJssalon Kees in Eindhoven en Geldrop is gewoon open voor het afhalen van een ijsje. Nog niet verzadigd dan bestel je via de webshop eenvoudig een ijstaart of ijsbeker met 16 bollen ijs. Gewoon helemaal voor jezelf.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *