Met de aanscherping van de coronamaatregelen naar 1 juni moeten we de door ons zo geliefde Eindhovense horeca nog langer mijden.

Bummer dat alle heerlijke geuren, kleuren, smaken, hapjes en drankjes aan onze neus voorbij gaan. Een stukje van deze horecabeleving in huis halen kunnen we ook op een andere manier. Bij deze onze 5 tips om je eetlust te stillen met de leukste (Eindhovense) podcasts over eten en drinken. Klein voordeeltje, hier kom je geen grammetje van aan. Enkel in kennis dan.

Mangiare! Een super smakelijke Italiaan in Eindje, maar ook het lekkerste programma van NPO1. Radiopresentatrice Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. 

Uitbuiken. Precies wat we thuis kunnen doen nu. Ondertussen luister je naar deze podcast. Een groep vrienden, die bij gebrek aan andere talenten, het heeft over eten, drinken en alles wat daarmee te maken heeft. 

Cheft. Recensent Hiske Versprille tilt deksels van pannen, trekt koelkasten open en vraagt de beste chefkoks de hemd van het lijf. 

Eerste klas verhalen van LINDA. Nieuwslezer Jo van Egmond interviewt elke aflevering een vrouwelijke ondernemer over haar carrière. Ze spreekt de blunders, lessen en successen door met haar gast. Een speciale vermelding voor aflevering 5, waarin Eveline Wu van o.a restaurant Mood haar inspirerende verhaal vertelt.

Eindhoven Unfold vertelt over alle innovatieve hotspots in Eindhoven. In de laatste aflevering aandacht voor Eindhovense food designer Annelies Hermsen.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *