Heb je ooit hè, dat je geen kloot gedaan krijgt, je zin hebt in leuks en lekkers en vooral geen zin hebt in saai…

Gotta love Eindhoven. Want daar is genoeg leuks, lekkers, gezelligs, verrassends en verleidelijks. Hier een random rondje met hotspots die dus gewoon altijd goed zijn en waar je echt eens geweest moet zijn:

De Luytervelde

Eindhovens paradijs voor culinaire genieters die goed gaan op een geweldige gastvrijheid!
Verstopt in Acht, maar pracht en praal. Recent verbouwd maar met altijd nog dezelfde kanjers in de keuken. Kanjers die weten hoe het moet, wat de trends zijn, welke seizoensproducten gewaardeerd worden en een setting neerzetten waar je u tegen zegt. De tuin van de Luyter voelt als vakantie. Laat je verrassen.

Trattoria Mangiare

Hier ontmoet je de Italiaanse binnenlanden in een Ibiza achtige tuin, maar dan dus hartje centrum Eindhoven. Why not! Geen vliegticket voor nodig. Goede smaken, happy dishes waar echt iedereen wel wat van lust, fijne wijnen, een gezellig team en zwoele backyard vibes. Always good en daarom mag Mangiare niet ontbreken in dit lijstje hotspots.

Bistro Sophie

Een bourgondische dame die zich in de afgelopen maanden in een nieuw jasje heeft gestoken. Het witte linnen is terug en de Sophie beleving is uitgebreid met een in het oog springende bar die uitnodigt om je diner te starten met bubbels en bites. Op Sophie’s terras op het Wilhelminaplein zit je lekker rustig en krijg je de luxe om te genieten van een lunch, borrel of vervroegd diner.

Brasserie Bellevue

De Franse stadsbrasserie midden op de Kleine Berg. Fris, licht, gezellig en klassiek Frans. De droom die uitkwam voor eigenaresse Claire: en Frankrijkliefhebber in hart en nieren. Een echte ‘Francofiel’. Geen zorgen dus dat alles niet tot in de Franse puntjes zou kloppen. Van de smaken tot het servies en de styling.

Le Cozy

Oui oui Paris! Nog zo’n leuke Frenchfoodie de Kleine Berg. Bistro-achtig, altijd welkom, altijd lekker, gezellig en meer dan genoeg te bekijken. Yup, that must be Le Cozy. Absoluut een van onze favoriete hotspots. Lekkere wijnen, een goedlachse Robin, fantastisch eten en geen bullshit. Steady en zwoel. Start met een bubbel, vier het dubbel! Laat Robin de wijnen aanpassen aan jouw gerecht-keuze en waggel voldaan, een petit dronken en gelukkig naar huis.

You May Also Like