Fine dining tips voor een echte bourgondische verwenavond voor jezelf! 

Stay healthy! En dat is, ondanks onze verplichte thuiszitpraktijken, in deze tijden best moeilijk. Die zak chips is zo gepakt. In no time is de bodem weer in zicht. Hello, snaccident nummer 325. We begrijpen maar al te goed dat je alles wat er gebeurt soms van je af wilt eten. De beautysalons, winkels en restaurants zijn gesloten, dus daar kun je je portie afleiding niet vinden. Kan best een challenge zijn om goed voor jezelf te zorgen. De innerlijke mens onderhouden wordt een stuk makkelijker gemaakt met deze fine dining tips voor een echte bourgondische verwenavond voor jezelf! 

De wereld over reizen vanuit je eigen woonkamer kan met El Puente.

El Puente zorgt dagelijks voor wisselende maaltijden uit verschillende landen. Sparen voor deze wereldreis hoeft niet, want hij is super betaalbaar. De maaltijden kosten € 12,50 per stuk, waarbij een voucher ter waarde van € 2,50 is inbegrepen. Ooit de wereld over gegaan voor een tientje? Maak het bourgondische feest compleet met een van de complementaire wijnen voor 50% van de normale prijs. Een wereldreis zonder lege bankrekening. Kun je de volgende dag weer op (eet)trip. 

Eeuwenoude tradities, nieuwe smaken!

Nog meer wereldse weelde vind je in de Chinese keuken van Mei Wah. Als je denkt wel eens lekkere tjap tjoy, mifang, loempia’s of nasi te hebben geproefd, than you’ve never been to Mei Wah. Geloof ons, hier moet je gegeten hebben. Dit is je kans om thuis culinair te ‘chinezen’. Wel even bellen van te voren dan staat het klaar wanneer je langs komt. 

Vanaf het moment dat we de restaurants niet meer konden bezoeken schakelde Dijk 9 over naar afhalen en bezorgen.

In de digitale videobelwandelgangen van Eindhoven gonst het al van de ‘wat lekker’, ‘jummie’ en ‘overheerlijk’. Ben een beetje lief voor jezelf en laat dit bourgondische hapje niet langer op je wachten. Begin het weekend gewoon op tijd. Het mag! Van donderdag tot en met zondag kun je een homecooking driegangendiner vanaf twee personen bestellen bij Dijk 9. Af en toe zijn er wat kleine gerechtjes die opgewarmd moeten worden. No worries, want met behulp van foto’s en filmpjes zorgen ze dat jij super easy en snel aan tafel zit. Natafelen kan met het bijbestelde kaasplateau of een van de wijnen. 

Zet dat bistro tafeltje maar op het balkon hoor!

Beeld jezelf in dat je aan een Frans bistrotafeltje zit, genietend van de zon en kijkend naar alle mensen die langs flaneren. Je ziet het voor je hè? Houd dat plaatje vast. De ambiance is er al. Le Cozy zorgt voor het gevulde bordje en de smaakvolle wijnen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag hebben ze een afhaalkaart waarop gerechten staan als stoofvlees in truffeljus en een proeverij van vis met groentjes, bisque en aiolï. Wijntje erbij bestellen et voilà. Bon appetit. Snel je naar de Kleine Berg. Thuis bezorgen kan ook. Bekijk hier de kaart. 

Een sterrendiner thuis op tafel is ultieme verwennerij voor mond én oog.

We horen je denken: ‘dat past niet in mijn portemonnee’. Zeker wel! Zarzo laat je thuis een culinaire avond beleven voor een hele betaalbare prijs. Via SocialDeal kun je voor € 24,99 thuis genieten van een driegangendiner. Veel Eindhovenaren gingen je al voor, want de recensies zijn lovend met een gemiddelde beoordeling van 9.4. We hadden niet anders verwacht! Smullen maar.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *