Goede voornemens, doelen, guilt-free high-tea’en? Yoghurt Barn has got your back en daar zijn wij blij mee!

We hoeven niet meer naar andere steden toe om te shoppen, als excuus om bij Yoghurt Barn binnen te wippen. We’ve got our own in de Nieuwstraat, wat zich langzaam ontwikkelt als Eindjes healthystreet. Ontbijten bij de Yoghurt Barn, lunchen bij Toasted & Roasted (opent binnenkort) en je diner afhalen bij de Happiness Kitchen, sounds like a good plan. Lekker makkelijk ook. Maarrr nu draait het even om yoghurt.

Kou, winterweer en net een work-out in de benen, wat doe je dan?

De Yoghurt Barn bezoeken natuurlijk. Het over de drempel stappen bij deze healthy hotspot is als een warme deken; dat gevoel krijg je van het stijlvolle, hippe en gezellige interieur. Overal gezellige hoekjes, comfortabele stoelen en leuke intieme plekjes voor een perfect ontbijtje, lunch, tussendoortje of ‘gewoon’ een lekkere kop koffie. Over dat laatste gesproken, zo gewoon is dat niet. Wij probeerden de Tony’s Salty hot chocolate, halleluja! Aanrader als je van chocolade houdt en van Tony’s (wie niet?!), daar kun je wel even op vooruit. Vriendinnendate, jezelf verwennen met iets lekkers, werkplek of van shop naar shop, wat jouw reden ook is, dit is echt de perfecte stop.

Yoghurt, wie lust het niet? Jij?

Geen probleem want er zijn heerlijke andere keuzes zoals toast, havermout, bananenbrood, allemaal lekker verantwoord. Maar het draait om yoghurt of course. En dan niet het saaie literpak dat vroeger als toetje op tafel kwam. De Barn geeft een compleet nieuwe beleving. Hoe moeilijk kan het zijn om een keuze te maken, dachten wij. Maar toch, keuzestress! Magere yoghurt, volle, frozen, kokos, soja amandel…zo veel smaken. Dus we laten ons verrassen.

Ook al vult de Tony chocolate behoorlijk, bij ons is er altijd ruimte voor de Barn Lunch: een yoghurt special, biosapje én een stuk bananenbrood of hartige cake, we like it! Zoals gezegd zit er een goede-voornemens-sportsessie op, dus de specials Energy Explosion en Proud Pistachio zijn dan ook meer dan welkom. Energy: banaan, vijgen en gebrande amandelen, heaven! De Pistachio is minder voor de hand liggend, maar wij houden van verrassingen. Yoghurt met komkommer, olijfolie, pistache en munt, lekker dat het is! Stiekem zit je er best vol van, maar even heerlijk is de hartige cake en het sapje, gewoon door eten dus. 😉

Weet je wat het leuke is? Je zit bomvol – dat doen de eiwitten – het is super healthy, loei lekker, leuk geprijsd én je zit er gezellig. Conclusie: het is een favoriet!

 

AdresNieuwstraat 30, 5611 DB Eindhoven
Reserveringen: yoghurtbarn.nl
Telefoon040 302 1060

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *