Geloof ons, Victoria wil je echt ontmoeten, beleven en proeven…

Een warme 1001-nacht, de knappe Victoria lacht ontwapenend naar je. Ze nodigt je uit om bij haar te komen eten, want Victoria deelt haar passie voor food graag met anderen. Wanneer je binnenstapt, zie je nog meer gasten. Stelletjes verdiept in elkaar, gezinnen die samen genieten van een lekkere maaltijd, vriendinnen die lachend verhalen met elkaar delen onder het genot van een goed glas wijn. Victoria verwelkomt ze allemaal met open armen. Ze zet de tafels vol met lekkers, zodat haar gasten onverstoord kunnen genieten van het eten en elkaar.

Come and find her…

Victoria is easy to find, if you know where to look. Het Victoriapark in Eindhoven is booming met enthousiaste ondernemers en bruisende zaken. Achter het voormalige Philips Lightning gebouw aan de Mathildelaan kun je Victoria vinden. Omgeven door topzaken als Martini’s by Roma, ZwartWit Koffie en Brownies & Downies heeft Victoria haar plekje gevonden. En wat is ze mooi…come and see for yourself.

A green eyed beauty

En nee we bedoelen niet dat ze jaloers is, maar haar mooie groene interieur is wel jaloersmakend. Victoria is vrouwelijk, charmant, exotisch en bovenal stylish. Een Eindhovense hotspot waar je je ogen goed de kost kunt geven. Want wat heeft Victoria veel mooie elementen om zich heen verzameld: prachtige tegels, weelderig gedecoreerde muren, luxe details en als klap op de vuurpijl het mooiste huisdier van Eindhoven…DE PAUW! Echt een eye catcher. Wij konden het niet laten om enkele…uhm lees vele kiekjes van de mooie inrichting te maken 😉 Victoria is very Instagrammable. En niet alleen vanwege de zaak. Ook de met liefde bereide gerechten, de Gin Tonics en de sexy cocktails zijn ware beauties.

Tafeltje vol: Connecting through food.

Victoria houdt van sharing. Want wat is er nu leuker dan een tafel vol heerlijk voedsel. Typisch Midden-Oosterse smaken, toch weer terug naar de roots na een opstart met een ander concept. Victoria is niet te beroerd om dingen aan te passen… een echte independent woman die slimme keuzes maakt! De beste manier om de nieuwe Victoria te beleven is met een Mezzetafel vol warme en koude mezzes, geïnspireerd door culinaire hotspot Tel Aviv. Voor maar liefst 37,50 per persoon geniet je van bijvoorbeeld een heerlijke kip tajine, platbrood met dip, gegrilde aubergine, tabouleh, kefte en nog veel meer lekkers.

Dit alles top je af met een bijzondere Marokkaanse rode wijn. Niet terugsturen omdat deze een wat onwennige temperatuur heeft, eerst proeven! Je zult zien dat Victoria ook hier haar kennis op los gelaten heeft. De frisse temperatuur zorgt juist voor een extra smaakexplosie. Dit te samen met de voor ons toch nog vaak onbekende wereldse kruiden in de gerechten… maakt het geheel onuitstaanbaar goed. We hadden alles op…de hele tafel was leeg, no lie!

AfterlightImage

Everybody is invited to the party

Victoria denkt aan al haar gasten. Ook aan de gasten die wat minder exotisch zijn aangelegd, al weet je niet wat je mist… Naast allerlei lekkers uit het Midden-Oosten heeft Victoria ook gewoon carpaccio, steak tartaar, een goede ossenhaas, Dorade en een heerlijke signature burger op de kaart staan. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd.

Victoria moet je gewoon een keer zelf ervaren, dan val je ongetwijfeld gelijk in love met deze knappe Eindhovense beauty.

Vrijdag 21 september bestaat Victoria 1 jaar en dat gaat deze dame uiteraard groots vieren, volg haar social media accounts: Victoria verwelkomt met open armen…

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *