Eindhovens Rondje geeft je de leukste uitgaan- en dinertips van Eindhoven. Wij praten je bij over de hipste hotspots, de beste restaurants en de gezelligste kroegen van Eindhoven.

Wanneer we uit eten gaan of een lekker borreltje willen drinken, bezoeken we veelal dezelfde vaste plekjes. Terwijl Eindhoven zo veel meer te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. Onze missie als Eindhovens Rondje is om zoveel mogelijk bijzondere, lekkere, goede, originele, hemelse en verrassende horecagelegenheden met jullie te delen…helemaal gratis en vrijblijvend.

Wij proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken die bruikbaar en bovenal eerlijk is. Denk aan:

  • Horecatips voor ontbijt, lunch, diner & borrel
  • Hotspots in Eindhoven
  • Aanbiedingen
    • Denk aan tijdelijke menu aanbiedingen of social media winacties
  • Specialiteiten
  • Een kijkje achter de schermen
  • Algemene en gezellige informatie
Wij durven te zeggen waar het op staat

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat wij of jullie een keer een mindere ervaring hebben. Waar mensen werken worden natuurlijk weleens fouten gemaakt. En zoveel mensen, zoveel smaken. Maar als de service of het eten niet goed is, dan zullen wij ons mond niet houden. Wij zullen zaken nooit met de grond gelijk maken, maar opbouwende kritiek zal je hier en daar wel tegenkomen.

Eindhovens Rondje wist-je-datjes

Welke horecazaken in Eindhoven zijn de moeite waard om te bezoeken? Welke typetjes kan je in welke bar verwachten? Waar kan je de beste sushi/kreeft of biefstuk vinden? Welke zaak heeft kluizen in de zaak voor als je de fles Gin niet op een avond op krijgt? Eindhovens Rondje geeft je antwoord op al deze vragen, zodat jij je keuze nog beter kunt maken.

Bruikbare tips op maat

Heb je geen tijd of zin om zelf een restaurant uit te kiezen en wordt je gewoon graag verrast, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag een smakelijke tip! Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies op maat middels email of het contactformulier. Wij zullen altijd ons best doen om zo snel en duidelijk mogelijk te reageren. Ons streven is om alle vragen binnen 3 uur te beantwoorden.

Alvast een dikke vette proost en smakelijk eten!

Gastvrije en Bourgondische groet,
Eindhovens Rondje