Koffiecaartje Eindhoven

Tijd om het koffiecaartje Eindhoven eens uit te lichten. Deze leuke caartjes zijn bij deelnemende koffiezaken en de VVV Eindhoven (Eindhoven Brandstore)  te koop en is echt de nieuwste binnenkomer in cadeautjesland.

Als je van koffie houdt en de beste koffiespots van Eindhoven wilt leren kennen is dit zeker een must-have.

Koffiecaartje Eindhoven is opgezet door een jonge onderneemster en haar broerlief de barista. Het concept is ontstaan vanuit een behoefte om de écht leuke horecaplekken van een stad te leren kennen. Dus niet de commerciële fabrieken op de markt, maar de onderscheidende leuke tentjes op de mooiste plekken van de stad. Eindhovens Rondje is daarom groot fan van horecaartje.

Koffiecaartje is de allereerste editie van een nog te volgen reeks andere caartjes (Biercaartje? Wijncaartje? Cocktailcaartje?) onder de handelsnaam Horecaartje! De naam zegt het al… een cadeaukaartje voor in de Horeca.

Voor 15 euro is dit koffiecaartje te koop en hiermee kun je in Eindhoven bij onderstaande koffieparels twee koffietjes gaan drinken! So get your ass off the couch and explore 😉

Coffeelab
Wie kent ‘m niet? Coffeelab is de groene oase naast Centraal Station. Een plek om even een flinke stoot zuivere lucht in te ademen en een lekker bakkie cappuccino te bestellen. Krijg je er ook nog eens zo’n heerlijk stukje smeuïg bananenbrood bij. Yammmm!

Zwart Wit Koffie  De boys van ZwartWit hebben met hun aanwezigheid het nog te ontwikkelen Victoriapark nu al aantrekkelijk gemaakt om te bezoeken. Het is zo’n plek waar je op een donkere dag meteen vrolijk wordt zodra je binnen stapt. Kopje thee of koffie en je dag is al snel goed hier. Het chille terras is erg zonnig en geliefd bij Eindhovenaren. Werken en chillen doe je bij ZwartWit.

Meneer De Boer Gezellig op bezoek bij familie de Boer. Je kunt je hier even laten verwennen door dit topkoppel waarbij niks moet, maar zeker alles mag. Brabantse gezelligheid heb je gewoon nodig op zijn tijd. Ontbijten is hier zeker een aanrader.

DENF Coffee Alles is mooi bij DENF! Je kunt gerust een paar uur uittrekken om hier te ontspannen en om je heen kijken. Eigenaar Daan is het voorbeeld van een goede gastheer en leert je graag iets over koffie.  Misschien is hij wel bezig met het branden van zijn eigen koffiebonen en mag je even meekijken. Wij zijn fan van zijn filterkoffie en de pancakes.

Koffie Keuten Even een afslag richting het hippe Strijp-S en je komt bij uit bij Koffie Keuten in Vershal het Veem. De vershal is sowieso een leuke plek om te bezoeken, maar een koffietje bij KoffieKeuten is hier toch wel het hoogtepuntje van de dag. Wij nemen zelf graag plaats op de banken bij het raam, even zoeken maar het is de moeite. Of natuurlijk gewoon buiten als de zon genoeg schijnt.

 

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *