Digital nomad van Meetings in the Sun en freelance digital strateeg Alex Malone is een busy bee. Een power vrouw, social media expert en een echte verbinder. We love that!

Wisten jullie dat Alex de oprichter is van Creatieven van het Zuiden? Een platform voor creatievelingen in het Zuiden van het land met als doel te netwerken, maar vooral ook samen te werken. Wij nodigde Alex uit om samen met een van haar volgers de Eindhovense hamburger place bij uitstek, De Burger te testen.

By Alex Malone

Yes, I’m a burger-lover

Ik weet nog goed dat de burgerhype een paar jaar geleden begon. Een hype waar ik als burger-lover ontzettend blij mee was en nog steeds blij mee ben! Iedereen heeft immers af en toe zijn guilty pleasures nodig en voor mij is dat by far een goede burger op zijn tijd (en dan bedoel ik dus absoluut geen Burger King of Mac D. ) Lucky me, want tegenwoordig heeft een beetje stad toch wel minstens 1 plek waar je echt goede burgers kunt eten. Eindhoven heeft wat mij betreft twee van die plekken: links achterin bij DownTown bij Beef and the Wingman en De Burger.

Leuk detail: pasgeleden kwam ik er achter dat de man die De Burger begonnen is, Wouter Fongers, nu zelf staat te bakken achterin bij Beef and the Wing Man in the Down Town Gourmet Market. Small world!

Burger blind date

Deze avond ging ik uiteten met een blind date. Niet een liefdesblinde date, maar een work blind date…een hele leuke chick Yara die ik ken van, jawel, Instagram. Zelf ben ik digitaal strateeg en deel op mijn kanaal veel over mijn werk en hoe ik klanten help met het bereiken van hun online doelen. Dit doe ik ook voor horecaondernemers in Eindhoven en Eindhovens Rondje vroeg mij of ik het leuk vond om één van mijn volgers mee te nemen, zodat ik tips & tricks kon delen namens Eindhovens Rondje onder het genot van een goede burger. Mijn filosofie is al jaren dat goede relaties, zakelijk of privé alleen kunnen slagen onder het genot van lekker eten, dus dit leek me een top idee! Zelf wilde ik ergens gaan eten waar het relaxed en gezellig is. Niet te moeilijk, maar wel ècht lekker. En dan kom ik toch echt bij De Burger uit!

Urban feel good burger bar

Mijn date verwoordt de sfeer perfect: “De Burger is precies zoals een burgertent hoort te zijn. Goede burgers, maar wel lekker relaxed qua tent en muziek.” Ze zei dit omdat ze zelf uit Den Haag komt en ze haalde daar als voorbeeld een burgerzaak aan die overpriced en overrated burgers serveert, in een poepchique setting. Nou, als De Burger in Eindhoven iets NIET is dan is het wel overpriced en overrated! Het is gewoon een ontzettend relaxed tentje, met een urban feel good vibe.

Als je gaat eten bij De Burger is het handig als je zelf ook lekker relaxed bent 😉 . Je kunt hier namelijk niet vooraf reserveren. Maar neem een lekker biertje aan de bar en er is zo een tafeltje vrij. And trust me de burgers zijn het meer dan waard.

A lot of choice

Normaal ga ik voor de Truffelburger of the fifty/fifty, maar mijn blind date is vegetarisch en samen eten, zeker met iemand die je nog niet goed kent, gaat over samen eten. Ik hou er van mijn eten te delen en mijn date gelukkig ook. Daarom bestel ik de Cassaveburger, nadat zij de Portobello burger heeft besteld. Zo heb ik toch nog de fifty/fifty en gaan beide burgers door de helft. Daarbij bestellen we de chili fries met kaas, crème fresh en bieslook. OMG! Als je ooit zin hebt in frietjes, doe jezelf een plezier en ga eens niet naar de friettent om de hoek, maar gun jezelf deze frietjes. Je wilt niet meer anders!

Enough said, time for food!

 

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *