Snel, lekker en betaalbaar

Bakkertje bol heeft twee vestigingen in het drukke shopping gedeelte van Eindhoven centrum. Wij gaan er zelf niet uitgebreid lunchen, maar genieten na een ochtend shoppen kort en krachtig van een rijkelijk, vers belegd broodje en Brabants trots…het worstenbroodje.

De keuze is reuze 😉

De zaken zijn eenvoudig ingericht en toch gezellig. Beide zaken zijn klein van stuk maar groots in hetgeen ze te bieden hebben. Bakkertje Bol serveert verse sappen, ambachtelijk banket, belegde broodjes, koffie & thee. Een worstenbroodje kost 1,85 per stuk, daar konden wij het niet voor laten liggen! De prijs voor een lekker broodje ligt tussen de 3,50 en 4,75. Wat voor zo’n rijkelijk vers belegd broodje absoluut niet veel is.

Volgens een van onze Instagram volgers hebben ze er ook de lekkerste appel-, kersen-, en naturelmuffins, vaak nog gecombineerd met een aantrekkelijke aanbieding.

To go

Wat wij zelf regelmatig doen is een broodje en drankje to go, om op te eten bij een van de banken rondom de Blob en Piazza. Gewoon omdat het heerlijk is om daar mensen te kijken. In de wintermaanden lijkt het misschien koud om buiten te eten, maar na alle drukte van het shoppen, vinden wij het juist heel lekker om even van een afstandje naar het winkelend publiek en de prachtige etalages van de Bijenkorf te kijken. Gegarandeerd een lekkere lunch voor weinig geld.

Bakkertje Bol zit op het 18 septemberplein 15 (bij de Blob/ Zara, Bijenkorf & Piazza) en op de Rechtestraat 51 (nabij Hema/ Mango, Jewelz & Rambam). Ruim voordat alle winkels openen, heeft Bakkertje Bol de koffie al klaar staan. Het is ook een prima ontbijtstekje.

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 – 18:00
Vr 08.00 – 21.00
Zat 08.00 – 17.00
Zo 10.00 – 17.00

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *